Политика за замяна и връщане

ПОЛИТИКА ЗА ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ

Всеки клиент на www.feаtherdesigns.bg има законно право да върне закупеният по дистанционен начин продукт в срок от 14 дни, считано от датата на приемане на стоката.

Веднага след доставката, закупените продукти следва да бъдат прегледани внимателно от клиента или упълномощено от него лице. За упълномощено лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка.  Когато доставеният продукт не съответства на заявената покупка, клиентът има право да поиска замяна с продукт, съответстващ на направената от него поръчка в рамките на 24 часа.

Всеки клиент  има право да върне закупения продукт и да получи обратно платените суми (с изключение на сумите за куриерски услуги) в срок от 14 дни след покупката. Продуктите не подлежат на връщане в следните случаи:

  • Когато продуктът е с видимо лош вид, повреден, скъсан и със следи от употреба;
  • Когато продуктът е персонализиран и изработен по индивидуални изисквания и със снимки на клиента;

ВАЖНО: Не се приемат рекламации на продукти, за които са предоставени файлове с ниски параметри за печат или без фокус. Файлове свалени от Facebook (Фейсбук) или Instagram (Инстаграм), а също и такива, прехвърлени през Вайбър (Viber) или Месинджър (Messenger), са с ниски параметри и резолюция и качеството на печат е компромисно. Ако има такива файлове в поръчката Ви, ще ги приемем като считаме, че, въпреки лошото им качество, желаете да ги използвате.

Feather Designs (и Фотоня Сървисис ООД) не носят отговорност за разлика в цветовете между отпечатаните и подадени снимкови материали, когато това се дължи на разлика в цветовъзпроизвеждането на различните монитори/телефонни дисплеи.